Фото: соцмережі

В Індії вдруге за рік обвалився величезний міст: цей момент потрапив на відео

В Індії 4 червня обвалився чотирисмуговий недобудований міст через річку Ганг. Інцидент стався у штаті Біхар. 

Про це повідомляє Times of India.

Новий дорожній міст мав з’єднати населений пункт Султангандж з містом Кхагарією, які роз’єднані великою річкою Ганг. Попередньо, обвалилось кілька великих плит. Причина обвалу досі невідома. Інформація про постраждалих також не надходила.

Головний міністр штату Біхар Нітіш Кумар оголосив про створення слідчої комісії, яка має знайти винних та покарати посадових осіб, які допустили помилку в ході будівництва.

"Для будівництва мосту використовувалися нестандартні матеріали. Міністра найменше турбує розвиток Біхару. Він повинен піти у відставку після цього інциденту", — повідомив очільник опозиційної партії штату Біхар Самрат Чоудхарі.

Зазначається, що цей міст обвалився вдруге за рік. Подібний інцидент стався минулого року. Тоді слідство виявило, що під час будівництва мосту використали неякісні матеріали. Компанія Nitish, яка почала будівництво мосту у 2014 році та обіцяла його завершити у 2020, кілька разів оголошувала про відкладання кінцевого терміну експлуатації мосту.

Нагадаємо, 9 квітня у французькому місті Марсель обвалилася чотириповерхівка. Постраждали щонайменше п’ятеро людей.

Також 7 лютого в місті Єфремов Тульської області завалився під'їзд п'ятиповерхового житлового будинку. За попередніми даними, чотири особи загинули.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 05.06.2023 15:25