Весна іде, красу несе. — А для краси потрібно це!

01 БЕРЕЗНЯ 2024 15:30

Весна починається з подарунків! І для цього не потрібен особливий привід!

Хочете зробити приємно дівчині, дружині, мамі, подрузі чи колезі? Ми маємо кілька ідей, які потішать будь-яку жінку й підкреслять вашу турботу.

Парфумерна вода Karl Lagerfeld Fleur De Pivoine Les Parfums Matieres від Brocard

Щоб натякнути жінці на її чарівність та розкрити у ній ніжність, слова не потрібні, достатньо лише обрати правильний аромат. Легкі квіткові парфуми Fleur de Pivoine з колекції Les Parfums Matieres Eau De Parfum від Karl Lagerfeld втілюють нове уявлення про глибоку та волелюбну жіночність. Аромат розкривається багатогранними відтінками півонії, а доповнює композицію поєднання терпких нот аґрусу, сонячного мандарина й акорду свіжої зелені, які додають елегантності з легким подувом вітру. Ця розкішна і дуже гармонійна парфумерна композиція відкриє багатогранність у кожній жінці, продемонструє її вишуканий смак та витончену розкіш.

BROCARD.UA пропонує величезний вибір світових брендів парфумерії з різних куточків світу, швидку доставку та гарантує: з таким подарунком кожна жінка буде в захваті. Обирайте перевірене місце для покупки, де впевнені в оригінальності та якості, аби уникнути розчарування.

Зубна щітка Philips Sonicare Prestige 9900 від Philips

Турбота про здоров'я близьких — це безперечний прояв любові. Philips Sonicare Prestige 9900 із технологією SenseIQ — найдосконаліша та найсучасніша потужна зубна щітка бренду Philips, яка може стати ідеальним подарунком. Завдяки функції підсилення ефективної звукової технології за допомогою штучного інтелекту щітка визначає й адаптує чищення ротової порожнини для комплексного й завжди належного догляду.

Philips Sonicare Prestige 9900 від Philips

Щітка піклується про зуби та ясна, адаптуючись в реальному часі під стиль чищення. Також вона надає звіт про перебіг чищення у спеціальному застосунку. Компактна конструкція щітки дозволяє її брати з собою у подорожі, а її легке заряджання втілюється за допомогою підставки та платформи в мінімалістичному стилі.

Сертифікат у SPA-салон

Відпочинок — найкращий спосіб перезавантаження після важкого робочого тижня. Сеанс масажу, обгортання, комплекси процедур у спеціалізованих салонах, відпочинок у SPA зонах у заміських комплексах — будь-який вибір з представлених принесе незабутні емоції.

спа-салон

Більшість центрів пропонує парні масажі чи відвідування SPA, тому ви зможете насолодитися приємною екзотикою зі своєю другою половинкою. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 01.03.2024 15:30