Віталій Кличко: «Будівництво Подільсько-Воскресенського мосту активно триває»

17 КВІТНЯ 2019 12:45

Будівництво Подільсько-Воскресенського мостового переходу перебуває в активній стадії. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Сьогодні на мосту демонтують крайні опори, встановлюють балки автопроїзду, бурять сваї в районі озера Русанівське, а також встановлюють бар’єрне огородження і облаштовують тротуари», – зазначив Віталій Кличко.

Із осені минулого року будівельникам вдалося встановити заплановані 19 в’язів мосту – з випередженням запланованого терміну робіт.

Сьогодні фахівці замикають стики арки та облаштовують лівоповоротний з’їзд, здійснюють влаштування дорожнього покриття на з’їзді на острів Рибальський.

«Є міст, на відкриття якого багато років чекають мешканці Троєщини, – зазначив мер. – Подільсько-Воскресенський міст уже багато років стоїть у такому вигляді. Рік тому ми активно почали вкладати гроші у його добудову. Зараз вже демонтуємо іржаві конструкції і вже влітку цей міст буде виглядати зовсім по-іншому», – сказав Віталій Кличко в короткому відео, яке записав біля Подільсько-Воскресенського мостового переходу.

За словами Віталія Кличка, міська влада робить усе, аби до кінця наступного року відкрити автомобільне сполучення між лівим і правим берегом через Подільсько-Воскресенський міст і перейти до наступного етапу – будівництва метро на Троєщину.

Суспільство, 17.04.2019 12:45