Єгипетський коментатор помер, коли його збірна зазнала поразки

27 ЧЕРВНЯ 2018 08:17

Єгипетський коментатор Абдель Рахім Мохаммед не зміг пережити поразку своєї збірної в матчі з Саудівською Аравією, повідомляє Euro News.

Колишній тренер каїрського футбольного клубу «Замалек» повинен був взяти участь в програмі, в якій підбивалися підсумки зустрічі. Але, як повідомляють місцеві ЗМІ, після того, як саудівці забили переможний гол на 95-й хвилині зустрічі, Мохаммед відчув себе погано і знепритомнів.

Фахівцю спробували надати допомогу на місці, але це не допомогло. Тоді було вирішено викликати лікарів, але і їм не вдалося врятувати Мохаммеда: він помер від серцевого нападу незабаром після того, як його доставили в лікарню.

Співчуття родині тренера вже висловив наставник єгипетської збірної Ектор Купер. «Сподіваюся, що все-таки наш програш не був чинником його смерті», - додав аргентинець.

Збірна Єгипту в минулому році вперше за 28 років змогла пробитися до фінальної частини чемпіонату світу. За цю команду грає одна з головних зірок сучасного футболу нападаючий «Ліверпуля» Мохаммед Салах, який в нинішньому сезоні був визнаний кращим гравцем Англійської прем'єр-ліги.

Але навіть він не зміг врятувати свою збірну на цьому турнірі. Єгиптяни зазнали трьох поразок, і, не заробивши жодного очка, повертаються на батьківщину.

Світ, 27.06.2018 08:17