Зідан може замінити Моурінью в Манчестер Юнайтед

01 ЖОВТНЯ 2018 10:16

Екс-наставник Реала Зінедін Зідан може повернутись до тренерської роботи. Французького тренера приваблює потенційна можливість очолити Манчестер Юнайтед, повідомляє Football 24.

Манчестер Юнайтед провалив старт Прем'єр-ліги 2018/19. Після 7 турів підопічні Жозе Моурінью набрали лише 10 очок та посідають 10 позицію в турнірній таблиці. Окрім результатів команди безпосередньо на полі, активно лунають чутки про несприятливу атмосферу в колективі.

Моурінью відверто не ладнає з зірковим хавбеком Полем Погба, а гравці Манчестер Юнайтед начебто поділились на 2 табори – один підтримує тренера, інший зайняв позицію французького півзахисника.

Боси манкуніанців після чергової невдачі команди вже провели попередні переговори з Зінедіном Зіданом. Сам француз не проти очолити Манчестер Юнайтед та вже активно вивчає англійську мову. Нагадаємо, Зідан наразі є безробітним після раптового відходу з Реала.

Цікаво, що ж у підсумку переважить – небажання платити компенсацію тренеру, віра в Моурінью чи все ж прагнення знову щось змінити у клубі, який після відходу легендарного Сера Алекса Фергюсона відчутно лихоманить.

Спорт, 01.10.2018 10:16