Фото: Instagram Артема Довбика

Зірковий український форвард пояснив, чому відмовився від переходу в іспанський гранд "Атлетіко"

Відомий український футболіст Артем Довбик, який виступає за італійський гранд "Рома", пояснив, чому відмовився від переходу в іспанський "Атлетіко" Мадрид.

Як повідомляє Sport.ua, цього літа за українця була трансферна битва між "Атлетіко" та "Ромою", яку в підсумку виграв італійський гранд.

За словами уродженця Черкас, трансфер до іспанського гранда не відбувся не через те, що його стосунки з клубом були поганим, а тому, що деякі люди в клубі хотіли бачити його в команді, а деякі — ні. 

"Трансфер не відбувся не тому, що наші стосунки з "Атлетіко" були не найкращими. Були люди, які хотіли бачити мене в клубі, а були й такі, що не хотіли. Я не відчував довіри, на відміну від "Роми", — зазначив він.

Зазначимо, що українець перебрався до італійського клубу з Іспанії, де один сезон провів у "Жироні". У футболці каталонців форвард відзначився 24 голами та вісьма результативними передачами у сезоні. Так, українець отримав трофей "Пічічі", який вручають кращому бомбардиру у чемпіонаті Іспанії. Варто наголосити, що окрім нашого земляка, цей трофей вигравали такі зірки світового футболу, як Кріштіану Роналду, Ліонель Мессі, Карим Бензема та Дієго Форлан. 

Нагадаємо, раніше журналіст Sportitalia Джанлуїджі Лонгарі повідомляв, що Артем Довбик після трансферу в італійську "Рому" виступатиме за римський клуб під 11-м ігровим номером. За даними від  інсайдера Фабріціо Романо "Рома" заплатила "Жироні" за Довбика 30,5 мільйонів євро.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 09.08.2024 14:06