Зірку фільму «Таксі» побили в московському барі

07 СЕРПНЯ 2018 19:26

Французького актора Самі Насері, який прославився роллю у фільмі «Таксі», побили в одному з караоке-барів Москви, повідомляє Euro News. У Міністерстві охорони здоров'я повідомили, що артист отримав важку травму і йому зробили операцію в НДІ очних хвороб ім. Гельмгольца.

Насері відпочивав в закладі разом з братом Бібі. У якийсь момент у французів розгорівся конфлікт з відвідувачами бару, один з них вдарив Самі по обличчю. Відразу після інциденту актор звернувся в НДІ ім. М. Скліфосовського, де у нього діагностували закриту черепно-мозкову травму.

Учасники бійки заарештовані. Ними виявилися громадяни Білорусії. Що саме стало причиною конфлікту - поки невідомо. За однією з версій, призвідники бійки були незадоволені, що Самі і його брат занадто шумно себе вели. За іншою - актор не поділив мікрофон з одним з відвідувачів закладу.

Самі Насері прославився роллю таксиста Даніеля Моралеса в фільмах Люка Бессона «Таксі». Остання частина, в якій зіграв Насері, вийшла в прокат в 2007 році. У Росії актор живе вже майже рік, готуючи разом з братом кінопроект під назвою «Краб».

В останні роки француз часто потрапляв в неприємні та навіть в кримінальні ситуації. Проти нього заводилися справи за нанесення побоїв, за зберігання наркотиків, за образи, водіння автомобіля в нетверезому вигляді. Так, наприклад, в 2013 році Насері заарештували за бійку з наркоторговцями. У березні 2017 року кримінальний суд Парижа оштрафував Насері на 800 євро за розбиту тоді вітрину. В початку 2014 актор побився зі своєю знайомою, а кількома місяцями пізніше був затриманий за те, що погрожував жінці ножем.

Події, 07.08.2018 19:26