Facebook вже тестує власний сервіс для знайомств Dating

06 СЕРПНЯ 2018 15:30

Ще в травні на конференції для розробників F8 засновник Facebook Марк Цукерберг представив сервіс для знайомств під назвою Dating. А тепер виявилося, що Facebook вже щосили тестує новий додаток. Скріншоти Dating опублікувала фахівець з зворотної розробки Джейн Вонг.

Поки оцінити сервіс можуть тільки співробітники Facebook з США. Джейн змогла тільки зареєструватися і заповнити анкету, далі на сторінці з'явилося повідомлення:

«Додаток призначений для співробітників Facebook з США, які беруть участь в тестуванні сервісу для пошуку багів і незручностей в інтерфейсі».

Учасників тестують, просять вказувати невірні дані і видалити їх перед запуском Facebook Dating.

Незважаючи на те, що це додаток для знайомств, Facebook категорично проти того, щоб «піддослідні» шукали собі пару серед колег і ходили з ними на побачення. За докучання компанія обіцяє карати.

Під час заповнення анкети доступні не тільки чоловіча і жіноча стать, але і альтернативні варіанти: «трансгендерна жінка», «трансгендерних чоловік» і «небінарний гендер». Такі ж параметри доступні при пошуку партнера, а й інформацію не побачать інші користувачі програми.

Нагадаємо, Цукерберг пообіцяв, що сервіс не буде доступний для користувачів зі статусом в Facebook «у відносинах», «одружений» або «заміжня».

Технології, 06.08.2018 15:30