28 квітня - Всесвітній день охорони праці

28 КВІТНЯ 2019 12:14

Напередодні свого столітнього ювілею і під впливом дискусій про майбутнє сфери праці МОП, відзначаючи в цьому році Всесвітній день охорони праці, підводить підсумок столітніх зусиль щодо поліпшення становища в цій області і будує плани на майбутнє, розраховуючи на продовження даної роботи в умовах серйозних змін, що стосуються таких аспектів, як технології, демографія, організація праці і клімат, повідомляє UN.

28 квітня, в офіційно встановлений Всесвітній день охорони праці, у всьому світі почнуть проводитися урочисті заходи на тему «охорона праці і майбутнє сфери праці», які триватимуть до кінця 2019 року.

Міжнародна організація праці (МОП) відзначає 28 квітня Всесвітній день охорони праці з метою сприяння запобіганню нещасним випадкам і захворюванням на робочих місцях у всьому світі.

Національна культура охорони праці - це повага права на безпечні та здорові умови праці на всіх рівнях, коли уряди, роботодавці і працівники беруть активну участь у забезпеченні безпечної і нешкідливою для здоров'я виробничого середовища, чітко визначаючи права та обов'язки, і коли найвищий пріоритет віддається принципу профілактики.

Суспільство, 28.04.2019 12:14