Фото: Національна поліція

76 ударів ножем та викруткою: на Київщині чоловік жорстоко вбив знайомого

Мешканець Коцюбинського на Київщині жорстоко вбив місцевого безхатька. Чоловік наніс потерпілому 76 ударів ножем та викруткою, від чого той загинув на місці.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області на сторінці у Facebook.

Правоохоронці зазначили, що днями до Бучанського районного управління поліції Київщини звернулась жінка, яка повідомила, що в приміщенні недобудови у селищі Коцюбинське виявила тіло знайомого безхатька.

Працівники поліції Київщини оперативно встановили особу зловмисника та розшукали його. Ним виявився місцевий 51-річний мешканець селища.

Встановлено, що чоловіки кількома днями раніше вживали спиртні напої. Між ними виникла сварка, яка переросла в бійку, під час якої, фігурант наніс 65-річному супротивнику множинні удари ножем та викруткою. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці.

За фактом вчинення умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 Кримінального Кодексу України) слідчі повідомили фігуранту про підозру. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, в одному із житлових будинків Солом’янського району столиці чоловік вбив сусіда через гучну музику. Зловмисника затримали, йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Події, 20.02.2024 16:27