Фото: Національна поліція

У Києві чоловік вбив сусіда через гучну музику

В одному із житлових будинків Солом’янського району столиці чоловік вбив сусіда через гучну музику. Зловмисника затримали, йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва у Telegram-каналі.

Зазначається, що до поліції Києва надійшло повідомлення про бійку, яка відбулась в одній з багатоповерхівок у Солом’янському районі. Слідчо-оперативна група негайно виїхала за вказаною адресою.

На місці події правоохоронці виявили чоловіка із ножовими пораненнями грудної клітини, якого лікарі терміново госпіталізували до медичного закладу. Надалі поліцейські з’ясували, що потерпілий у своїй квартирі разом зі знайомими розпивали алкогольні напої та гучно слухали музику. У цей час до нього прийшов сусід з товаришем з вимогою припинити шум. 

"Під час конфлікту один з чоловіків наніс власнику квартири три удари ножем у груди та втік. Потерпілий від отриманих травм помер у лікарні", — йдеться у повідомленні.

 вбив сусіда через гучну музику

Фото: Національна поліція

Оперативники Солом’янського управління поліції за декілька годин розшукали та затримали зловмисника. Ним виявився киянин, 2002 року народження.

Фігуранту повідомлено про підозру в умисному вбивстві. Наразі його утримують під вартою. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Києві судили чоловіка, який влітку 2023 року у парку "Кіото" вбив чоловіка з метою заволодіння його особистих речей. Злочинцеві призначили покарання у вигляді чотирнадцяти років позбавлення волі. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Події, 16.02.2024 09:22