Фото: АРМА

Автомобіль Maybach та колекційні годинники Медведчука виставили на продаж: деталі від АРМА

Агентство з розшуку та менеджменту активів прийняло рішення про реалізацію майна колишнього народного депутата України Віктора Медведчука. Йдеться про автомобіль MAYBACH та колекційні годинники.

Про це повідомила прес-служба АРМА. 

"АРМА на засіданні Комісії з питань проведення конкурсного відбору юридичних осіб, які здійснюють реалізацію арештованих активів прийняло рішення про реалізацію майна Медведчука — автомобіля MAYBACH та 20 колекційних наручних годинників", — йдеться у повідомленні.

У прес-службі зазначили, що строк прийняття документів для участі у конкурсі триває до 19 квітня 2024 року. Документи подаються відповідно до порядку відбору на конкурсних засадах юридичних осіб, які здійснюють реалізацію арештованих активів. З детальним описом та характеристиками автомобіля MAYBACH та колекційних годинників можна ознайомитися на офіційному сайті АРМА.

Комісії з питань проведення конкурсного відбору юридичних осіб, які здійснюють реалізацію арештованих активів відбудеться 25 квітня. Тоді буде визначений переможець, який реалізовуватиме майно Медведчука на "Прозорро.Продажі".

АРМА зазначило, що за новими правилами, всі продажі арештованого майна здійснюються виключно на  "Прозорро.Продажі" та відповідно до норм європейського законодавства.

Нагадаємо, наприкінці червня прокуратура ініціювала передачу в управління Агентству з розшуку та менеджменту активів майна дружини Віктора Медведчука — Оксани Марченко. Вартість майна оцінюється понад 303 мільйони гривень.

На початку червня Служба безпеки України арештувала нові активи дружини Віктора Медведчука Оксани Марченко на майже 740 мільйонів гривень. Накладено арешт на акції в семи підприємствах припортової інфраструктури на Одещині.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Економіка, 05.04.2024 18:25