Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Безкоштовний концерт Мадонни у Бразилії побив світовий рекорд (фоторепортаж)

У суботу, 4 травня, у Бразилії в місті Ріо-де-Жанейро відбувся безкоштовний концерт Мадонни, який відвідало близько 1,6 мільйона людей.

Як повідомляє People, цей концерт завершив світовий тур Мадонни The Celebration Tour, який розпочався торік 15 жовтня і був присвячений 40-річчю її карʼєри. Шоу на пляжі Копакабана стало подякою шанувальникам за спільне "святкування більш ніж чотирьох десятиліть музики".

У березні співачка анонсувала, що цей концерт стане "найбільшою танцювальною вечіркою у світі", і її сподівання справдилися.

Усі фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Зазначається, що хоч традиційні новорічні концерти на пляжі Копакабана збирають більше людей, шоу Мадонни все одно увійшло в історію, адже аудиторія на цьому концерті була найбільшою в кар'єрі співачки. Також концерт 65-річної зірки встановив рекорд серед сольних виступів, зібравши найбільшу аудиторію, яка будь-коли відвідувала концерт одного артиста. Раніше рекорд належав гурту Rolling Stones.

Під час виступу вона зіграла безліч хітів, зокрема Like A Virgin, Like A Prayer та Into The Groove. Шоу відбулося перед готелем Belmond Copacabana Palance, а вхід на нього був вільним та відбувався в порядку живої черги.

Нагадаємо, 25 квітня український артист Артем Пивоваров під час одного з концертів випадково зламав ніс своїй шанувальниці. Після концерту Пивоваров запросив дівчину за лаштунки, де перепросив і обійняв її.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 06.05.2024 11:56