Бійка з поножовщиною у Києві, є госпіталізований

08 ТРАВНЯ 2019 07:56

У Києві патрульні поліцейські затримали правопорушника, який ножем поранив киянина. Так закінчився конфлікт біля нічного клубу між незнайомцями. За нанесення тяжких тілесних ушкоджень чоловіку затриманому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Начальник слідчого відділу Оболонського управління поліції Віталій Толстов розповів, що між двома чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. У результаті один із учасників отримав ножове поранення у груди. Його госпіталізували до медичного закладу.

«Під час відпрацювання злочину ми встановили особу правопорушника та затримали його. Ним виявився 33-річний киянин, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», - додав правоохоронець.

За даним фактом слідчий Оболонського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Фігурантові оголошено про підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Події, 08.05.2019 07:56