Скріншот з відео

Била в голову ніжкою від столу й карала електрокабелем: під Києвом виховательку підозрюють у знущанні з дітей

У дитячому будинку сімейного типу на Київщині виховательку підозрюють у систематичному битті та знущанні з неповнолітніх дітей, які були під її опікою. За її словами, вона робила це "для профілактики".

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

"До Фастівського управління поліції Київщини надійшло повідомлення про те, що в дитячому будинку сімейного типу мамою-вихователькою систематично здійснюється побиття малолітніх та неповнолітніх вихованців, які знаходяться під її опікою", — йдеться у повідомленні.

За даними правоохоронців, 59-річна жінка вчиняла відносно дітей психологічне насилля та майже до всіх застосовувала фізичну силу. За словами дітей, жінка завдавала ударів 13-річному підопічному спочатку руками, а потім металевою ніжкою столу. Хлопця били в область голови, однак він встиг закритися руками. Також діти зазначили, що мати систематично карала їх, застосовуючи пасок, електрокабель та інші предмети.

"На вихованні в будинку сімейного типу перебувало семеро дітей віком від дев'яти до 15 років. На даний час вони вилучені та перебувають у лікарні, де проходять медичний огляд", — додали у поліції.

Слідчі повідомили фігурантці про підозру за фактом катування. Жінці загрожує до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, нещодавно у Польщі 42-річний українець убив свою 29-річну дружину Юлію та двох маленьких доньок віком 4 та 1,5 року. Після цього жив в одному будинку з мертвими тілами п'ять днів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 27.11.2023 18:51