Блокада у Соснівці: справжня боротьба чи маніпуляція?

21 ВЕРЕСНЯ 2019 15:10

Цікаві події розгортаються поблизу села Соснівка Львівської області. Там група невідомих, на чолі яких стоїть Семен Семенченко вже впродовж кількох днів блокує вугілля для місцевих ТЕЦ. Біля місця події збираються місцеві, під’їхали загони поліції. Напруга наростає.  

За інформацією Семенченко, вугілля, нібито, походить із Росії та такі поставки несуть загрозу шахтам регіону. В той же час поставки такого вугілля здійснювалися і раніше, оскільки, за інформацією Міненерго, видобуток власного вугілля не покриває дефіциту підприємств. Думки місцевих мешканців розділилися: одні вважають такі дії зрадою, інші – розуміють, що дефіцит вугілля перед початком опалювального сезону може мати катастрофічні наслідки.

Але, як відомо, у кожної медалі є завжди два боки. Як правило, там, де з’являється одіозний Семенченко – пахне грошима. Так було у 2014 році, коли він прагнув стати «лідером новоствореної ДНР», але пролетів, і почав робити кар’єру в українському політикумі, так було у 2016-му, і не виключенням є сьогоднішні події. Як повідомило trueua.info джерело у правоохоронних органах, учора ввечері Семен Семенченко виходив телефоном на одного із керівників енергетичної кампанії та запросив за зняття блокади 100 тисяч доларів США. Після того, як даний керівник відмовив Семену, він став погрожувати йому ескалацією конфлікту на місцевому рівні. Семен сказав – Семен зробив. Саме тому вже сьогодні до конфлікту підключилася поліція.

Буде цікаво. Спостерігаємо за подіями та не втрачаємо пильність. Будемо чекати оприлюднення правоохоронцями запису даної розмови.   

Події, 21.09.2019 15:10