Фото: Eurovision

Британія передасть біженцям з України 3000 квитків на "Євробачення"

У травні у Великій Британії відбудеться "Євробачення-2023". Країна пообіцяла надати три тисячі квитків на концерти українським біженцям, які проживають у Британії.

Про це заявили в Міністерстві культури Великої Британії.

Щоб отримати квиток, українські біженці мають залишити заявку. Зазначимо, що українці зможуть відвідати всі дев’ять конкурсних концертів, включно з фіналом.

Міністерка культури Британії Люсі Фрейзер розповіла, що уряд "має намір зробити так, щоб український народ був у центрі цієї події".

Водночас посол України у Великій Британії Вадим Пристайко зазначив, що "підтримка Великою Британією України перед російським вторгненням є зразковою і цей жест є ще одним прикладом такої підтримки".

Нагадаємо, півфінали конкурсу "Євробачення" 2023 року пройдуть у Ліверпулі 9, 11 та 13 травня. Традиційний елемент логотипа Євробачення – серце – цього року носить кольори прапорів України та Британії.

Україну на "Євробаченні-2023" представлятиме група TVORCHI. На нацвідборі журі присвоїли їм 9 балів з 10 можливих, глядачі віддали 10 балів з 10 можливих. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 25.02.2023 19:58