На фото: король Великої Британії Чарльз ІІІ. Джерело: Букінгемський палац в Instagram

Британський король Чарльз III провів зустріч у Букінгемському палаці після чуток про "його смерть" (фото)

Британський король Чарльз ІІІ після чуток про "його смерть" провів зустріч в Букінгемському палаці. Він зустрівся з ветеранами Корейської війни.

Про це повідомили у мережі Х на сторінці королівської сім'ї. Також там оприлюднили фото Чарльз III, на якому він щиро посміхається.

"Сьогодні вранці король зустрівся з ветеранами Корейської війни в Букінгемському палаці, щоб відзначити 70-річчя підписання перемир'я, яке поклало край конфлікту", — йдеться у повідомленні.

Вказується, що 60 000 військовослужбовців з усієї Британії та країн співдружності взяли участь у бойових діях. Тоді загинули 1 100 військових.

Відомо, що сьогодні королівська принцеса та герцогиня Единбурзька влаштують прийом у палаці від імені британського короля на честь річниці "забутої війни".

Фото: сторінка королівської сім’ї у соцмережі Х

Фото: сторінка королівської сім’ї у соцмережі Х

Нагадаємо, 18 березня українські ЗМІ та Telegram-канали поширили новину про нібито смерть британського короля Чарльза III. Ця інформація виявилася фейковою.

Додамо, на початку лютого у короля Великої Британії Чарльза ІІІ діагностували ракВін перебував у лікарні, проте завжди був позитивно налаштований щодо лікування.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 19.03.2024 16:43