На фото: король Великої Британії Чарльз ІІІ. Джерело: Букінгемський палац в Instagram

У британского короля Чарльза III виявили рак

У короля Великої Британії Чарльза ІІІ діагностували рак. Він позитивно налаштований щодо лікування.

Про це повідомив Букінгемський палац.

Зазначається, що у короля була операція через доброякісне збільшення передміхурової залози. Завдяки додатковим аналізам було виявлено ще одну проблему.

"Подальші діагностичні тести виявили форму раку", — йдеться у повідомленні.

Чарльз ІІІ 5 лютого розпочав регулярне лікування, протягом якого лікарі порадили йому відкласти свої обов’язки, пов'язані із публічною діяльністю.

"Протягом цього періоду він продовжуватиме займатися державними справами та офіційними документами, як зазвичай", — проінформували в палаці.

Сам король вдячний медикам за швидке втручання, яке стало можливим завдяки нещодавній операції в лікарні. Чарльза ІІІ позитивно ставиться до свого лікування і сподівається якомога швидше повернутися до повноцінної громадської роботи.

"Король вирішив поділитися своїм діагнозом, щоб запобігти спекуляціям і в надії, що це може сприяти громадському розумінню для всіх тих, хто в усьому світі вражений раком", — підкреслили в  в Букінгемському палаці.

Нагадаємо, 29 січня міністр оборони Сполучених Штатів Америки Ллойд Остін вперше вийшов на роботу в Пентагон після операції, яку йому провели на початку 2024 року. У нього виявили ракове захворювання.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 05.02.2024 20:42