Фото: Getty Images \ Global Images Ukraine

У міністра оборони США Ллойда Остіна виявили рак

У глави Пентагона Ллойда Остіна медики виявили захворювання на рак. Його вже встигли прооперувати.

Про це повідомив Національний військово-медичний центр Волтера Ріда.

Згідно з інформацією джерела, міністр оборони США Ллойд Остін був госпіталізований 1 січня з інфекцією сечовивідних шляхів після грудневої хірургічної процедури для лікування раку передміхурової залози. За попередніми даними, 70-річний Ллойд Остін залишається в лікарні, розташованій неподалік від Вашингтона.

"Інфекція вилікувана. Він продовжує прогресувати, і ми очікуємо повного відновлення, хоча це може бути повільним процесом", — йдеться у заяві Пентагона.

Медики запевняють, що рак був виявлений на ранній стадії, тому прогноз лікування є "чудовим". Лікарі також додали, що Остін під час перебування в лікарні "жодного разу не втрачав свідомості та не піддавався загальному наркозу".

Нагадаємо, у понеділок, 1 січня, міністр оборони США Ллойд Остін був госпіталізований до Національного військово-медичного центру імені Волтера Ріда. Проте про погіршення стану здоров'я очільника Пентагону стало відомо лише за чотири дні після госпіталізації. Причиною госпіталізації стали ускладнення після нещодавньої планової медичної процедури.

Варто зазначити, що інформацію про госпіталізацію Остіна впродовж чотирьох днів приховували навіть від президента Джо Байдена.

Згодом Ллойд Остін, якого госпіталізували до лікарні 1 січня, заявив, що вже абсолютно здоровий та найближчим часом повернеться до Пентагона.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 09.01.2024 22:35