Фото: Getty Images \ Global Images Ukraine

Очільник Пентагону Ллойд Остін потрапив до лікарні у перший день Нового року: що сталося

У понеділок, 1 січня, міністр оборони США Ллойд Остін був госпіталізований до Національного військово-медичного центру імені Волтера Ріда.

Про це повідомив спікер Пентагону генерал-майор Патрік Райдер.

Зазначається, що причиною госпіталізації стали ускладнення після нещодавньої планової медичної процедури. 

"Увечері 1 січня міністра оборони США Ллойда Дж. Остіна III госпіталізували в Національний військово-медичний центр Волтера Ріда у зв'язку з ускладненнями після нещодавно проведеної планової медичної процедури", — повідомив прессекретар Пентагону генерал-майор Пет Райдер.

Зараз Остін одужує. Водночас 5 січня посадовець вже мав повернутися до повноцінного виконання обов’язків. Також уточнюється, що поки глава Пентагону перебував у лікарні, його обов’язки виконувала заступниця міністра оборони Кетлін Хікс.

"У будь-який час заступник міністра оборони був готовий діяти від імені міністра і виконувати його повноваження, якщо це буде потрібно", — додав Райдер.

Нагадаємо, напередодні Нового року міністр оборони України Рустем Умєров провів телефонну розмову з очільником Пентагона Ллойдом Остіном. Вони домовилися про продовження двосторонніх контактів на регулярній основі. До того ж сторони обговорили загрози ракетно-повітряних атак з боку Росії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 06.01.2024 10:51