Фото: соцмережа X "Шахтаря"

Чемпіон Італії націлився на трансфер захисника збірної України: подробиці

Італійський "Наполі" планує зміцнити лінію захисту під час зимового трансферного вікна. Гравець "Шахтаря" та збірної України Микола Матвієнко зацікавив керівництво неаполітанського клубу.

Про це повідомляє Calcio Now.

За даними джерела, спортивний директор та голова скаутського відділу італійського клубу вбачають у Миколі Матвієнку гідного кандидата на місце у складі "Наполі".

Скільки "Шахтар" може отримати за Матвієнка

За попередньою інформацією, 27-річний українець оцінюється у 30 мільйонів євро. Це цілком реальна сума для неаполітанців завдяки продажу Еліфа Елмаза "РБ Лейпцигу" за 25 мільйонів.

Контракт Миколенка з "гірниками" розрахований до завершення 2027 року. Українець у поточному сезоні забив чотири голи у 16 матчах за "Шахтар".

Calcio Now зазначає, що у "Наполі" також кадрова проблема із хавбеком, тому після закриття питання з захисником, неаполітанці одразу ж візьмуться за наступний етап підсилення складу.

Нагадаємо, 18 грудня у швейцарському Ньоні відбулося жеребкування 1/16 плей-оф Ліги Європи. Донецький "Шахтар" проведе двоматчеве протистояння з французьким "Марселем".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 27.12.2023 23:09