Фото: сайт УАФ

Чому Мудрик не зіграв за збірну у вирішальному матчі Євро-2024: ЗМІ назвали причину

Хавбек збірної України Михайло Мудрик отримав травму перед вирішальним поєдинком чемпіонату Європи проти Бельгії (0:0). Це сталось під час навантажень у тренажерному залі. 

Про це повідомляє "Чемпіон".

Як зазначає джерело, у випадку виходу "синьо-жовтих" з групи Михайло Мудрик не зіграв би до кінця Євро-2024, а інший травмований вінгер Віктор Циганков мав усі шанси вийти на поле.

Нагадаємо, збірна України залишилася поза плей-оф Євро-2024 за підсумками третього туру в групі Е. "Синьо-жовті" у завершальному матчі на турнірі зіграли внічию з Бельгією — 0:0.

Також на стадіоні в німецькому Штутгарті, де проходив матч Україна — Бельгія, вболівальники розгорнули банер із зображенням полеглого військового Назарія "Грінки" Гринцевича.

За інформацією екс-журналіста Ігоря Бурбаса, між головним тренером збірної України Сергієм Ребровим та футболістом Олександром Зінченком декілька місяців тому міг розгорітися конфлікт. Гравцю "синьо-жовтих" не подобались методи роботи наставника національної команди.

Раніше стало відомо, що поєдинок Ліги націй збірної України з командою Албанії пройде у чеській Празі на стадіоні Epet Arena. Матч відбудеться 7 вересня цього року.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 27.06.2024 22:41