Фото: РНБО

Данілов показав вражаючу карту бомбардувань Києва на другий день повномасштабної війни (відео)

Секретар Ради національної ради та оборони Олексій Данілов показав, який вигляд має закрита система моніторингу ситуації в Україні. Її готували з 2019 року.

Про це Олексій Данілов сказав в інтерв'ю Наталії Мосейчук. 

За його словами, саме він запропонував Володимиру Зеленському створити таку карту моніторингу. Все відбувалося у таємному режимі. Секретар РНБО також показав карту атак Росії на другий день повномасштабного вторгнення. 

"Вони нам 25 лютого перерізали повністю Житомир — 34 бомбардування Житомира і 34 бомбардування Києва і Київської області. По їхньому плану — вони мали в такий спосіб вийти на Житомирську і Одеську трасу, перерізати її і далі рухатись", — розповів він. 

Данілов також показав на карті 30 стратегічних партнерів України, які "мають спільне ВВП в 55% і плюс ще ті країни, яких ми вважаємо партнерами — 7,7%".

"Якщо ви подивитесь з ким працює РФ, вона в нас визначена як ворог, який в них ВВП стосовно до всіх і хто є їх партнери, то це доволі цікава робота на сьогодні", — додав він.

Нагадаємо, секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов заявив, що Україна має завжди бути готовою до відсічі агресії з боку Росії. Для цього в кожного українця повинен бути вдома кулемет. Він наголосив, що мають бути чітко виписані правила поводження зі зброєю.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.09.2023 21:29