Динамо і Ворскла взяли одне очко на двох в матчах Ліги Європи

21 ВЕРЕСНЯ 2018 08:43

Віце-чемпіони України знову провалили матч. Невдача в ЛЄ – це вже 6-й матч без перемоги для Динамо. Утім наставник київського клубу Олександр Хацкевич каже, що команда рухається вперед, але їй не вистачає класу, повідомляє AFP.

Інший наш представник в Лізі Європи програв, але від нього і не чекали перемоги. Ворскла забила 2 м'ячі Арсеналу на «Емірейтс», але все одно програла. Лондонці вийшли практично в основному складі та пропустили від українців красиві голи наприкінці зустрічі.

Єдиний позитив стосується збірної України, яка зробила найвищий стрибок у рейтингу ФІФА серед усіх країн світу. Тепер ми у топ-20 національних команд  Європи.

Динамо Загреб розгромило Фенербахче, Спартак Трнава несподівано переміг Андерлехт, в якого на заміну вийшов Євген Макаренко. Російський Зеніт не зміг перемогти Копенгаген в Данії, а празька Славія здолала Бордо.

Байєр оформив диво-камбек на полі Лудогорця, Селтік вимучив перемогу над Русенборгом. Селезньов пробачив Краснодар, Генк Маліновського впевнено переміг Мальме. Євген мав чудову нагоду засмутити росіян, але красивим ударом з розвороту поцілив у стійку. Його партнери з Акхісар ще й поперечину струсонули – відсутність фарту не дозволила відібрати очки в Краснодара.

ПАОК з Шаховим та Хачеріді програв Челсі вдома, а у групі Динамо Ренн вирвав перемогу над ФК Яблонєць. Конкуренти Ворскли зіграли в Лісабоні: Спортінг переміг Карабах, який нашумів у минулому розіграші Ліги чемпіонів. Мілан спромігся забити лише 1 гол у Люксембургу, але цього вистачило для 3-х очок.

Спорт, 21.09.2018 08:43