Дональд Трамп буде судитися з колишньою співробітницею

14 СЕРПНЯ 2018 20:54

Юристи президента США Дональда Трампа ініціювали арбітражний розгляд щодо Омаросі Маніголт-Ньюман.

Про це повідомляє сайт АВС з посиланням на джерела в команді Трампа.

Як відомо, їй інкримінують порушення договору про нерозголошення конфіденційної інформації, адже днями колишня співробітниця Білого Дому анонсувала сенсаційну книгу про свою роботу в адміністрації чинного Президента США. В книзі наводяться факти про, нібито, расистські, ксенофобські погляди Дональда Трампа та інші факти обману виборців чільним главою Сполучених Штатів.  

Позов поданий до арбітражного суду в Нью-Йорку від імені виборчого штабу Трампа. У ньому Маніголт-Ньюман звинувачується в порушенні договору про нерозголошення, який вона підписала в 2016 році, коли була призначена на одну з посад в передвиборній кампанії Трампа. 44-річна Маніголт-Ньюман була зі скандалом звільнена з апарату Білого дому кілька місяців тому. 

Маніголт-Ньюман заявляє, що їй після відходу з Білого дому був запропонований контракт, який передбачає щомісячну виплату $15 тис. в обмін на мовчання, однак вона від нього відмовилася. За останні дні колишня помічниця Трампа опублікувала кілька зроблених нею таємно аудіозаписів розмов з президентом і його підлеглими. За її словами, вона володіє ще безліччю таких плівок і готова їх оприлюднити.

Світ, 14.08.2018 20:54