ДПСУ: На охороні кордону «Тритон», який не поступається аналогам світових зразків та в рази дешевший

04 ЛИСТОПАДА 2017 16:20

Держприкордонслужба, продемонструє можливості сучасного бойового комплексу «Тритон», який здатний одночасно відслідковувати десятки цілей, інформує TrueUA.

«Державна прикордонна служба України використовує в охороні кордону виключно новітні зразки сучасної техніки. Однією із унікальних розробок вітчизняних інженерів, яка вже охороняє кордон, є бойовий комплекс візуально-технічного спостереження на базі БТР «Тритон», – йдеться в анонсі ДПСУ.

У прес-службі прикордонного відомства наголошують, що бойовий комплекс «Тритон» не поступається аналогам світових зразків та в рази дешевший.

«За його допомоги на ділянці українсько-російського кордону вже виявлено десятки випадків порушень, переміщення контрабанди, іншої протиправної діяльності. Даний комплекс в реальних умовах підтвердив свою актуальність та ефективність», – підкреслили у Держприкордонслужбі.

Також прикордонники запрошують журналістів та експертів ознайомитися із можливостями та особливостями даного комплексу, в понеділок 6листопада. Презентація відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Світла, 6 о 12.00.

«Про характеристики та практичні аспекти експлуатації сучасного бойового комплексу «Тритон», який здатний одночасно відслідковувати десятки цілей, розкажуть представники конструкторського бюро та заводу-виробника», – наголосили у прес-службі Держприкордонслужби.

Суспільство, 04.11.2017 16:20