ДПСУ: Прикордонниця приховувала вагітність та вбивство дитини

31 ЛИПНЯ 2019 11:46

В місті Устилуг, що на Володимирщині, молода дівчина народила вдома дитину, спакувала тіло в коробку і закопала на городі. Як виявилося, горе матір ретельно приховувала вагітність, що навіть співслужбовці прикордонники не помітили. Інформацію підтвердили в прес-службі Державної прикордонної служби України.

«Від співробітників Національної поліції було отримано інформацію про госпіталізацію інспектора прикордонної сержанта Вікторії, яка проходила службу у відділі «Амбуків» Львівського прикордонного загону,  до лікарні н.п. Боголюби з післяпологовими ознаками», – зазначив Андрій Демченко.

Також він додав, що свою вагітність військова ретельно приховувала, про яку її колеги навіть не підозрювали.

Спочатку медикам вона казала, що вагітною не була, але пізніше призналась, що була на 8 тижні вагітності і в неї стався викидень. Медики ж після огляду пацієнтки, повідомили, що та перебувала, приблизно, на 23 тижні вагітності і, скоріше за все, це були передчасні пологи.

За попередньою інформацією відомо, що за результатами судово-медичної експертизи дитина народилась живою. Однак загинула насильницькою смертю в наслідок черепно-мозкової травми.

Варто зазначити, що по даному випадку направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.117 ККУ (Умисне вбивство матерію своєї новонародженої дитини).

Події, 31.07.2019 11:46