Фото: eurovision.tv

Другий півфінал "Євробачення-2024": де і коли дивитись та хто виступатиме

У четвер, 9 травня, о 22:00 у Швеції в місті Мальме відбудеться другий півфінал "Євробачення-2024". За право вийти у гранд-фінал, який відбудеться у суботу, 11 травня, змагатимуться 16 учасників.

У другому півфіналі на сцену вийдуть представники таких країн, як Австрія, Албанія, Бельгія, Вірменія, Греція, Грузія, Данія, Естонія, Ізраїль, Латвія, Мальта, Норвегія, Нідерланди, Сан-Марино, Чехія та Швейцарія.

Де дивитися Євробачення 2024

Європейська мовна спілка на своєму офіційному YouTube-каналі проведе прямі трансляції півфіналів і фіналу без коментарів. Пряма трансляція другого півфіналу розпочнеться 9 травня о 22:00, гранд-фінал стартує 11 травня о 22:00.

Також українці можуть подивитись "Євробачення" на таких платформах, як телеканал "Суспільне.Культура", сайт "Суспільне.Культура" та на сайті "Суспільне.Євробачення". 

Як проголосувати

Голосування у півфіналі розпочнеться після виконання останньої пісні та триватиме приблизно 15–25 хвилин. Глядачі можуть віддати свої голоси за допомогою застосунків для iOS, Android або Windows, зокрема через додаток можуть голосувати глядачі з країн, які не беруть участь у конкурсі.

Нагадаємо, 7 травня дуету alyona alyona і Jerry Heil, які цього року представляли Україну, вдалося пройти до фіналу — вже 11 травня вони позмагаються за перемогу. Не вдалося пройти до суперфіналу Австралії, Польщі, Молдові, Азербайджану та Ісландії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 09.05.2024 15:23