Фото: поліція Києва

Двоє молодиків знімали роботу ППО в Києві, їх затримали (фото)

Під час чергової ракетної атаки двоє жителів Києва проводили зйомку роботи протиповітряної оборони. Порушниками виявилися чоловіки 23 та 26 років.

Про це повідомили в прес-службі поліції Києва.

З інформацією про проведення заборонених зйомок до поліції звернулася небайдужа місцева жителька. Після дзвінка на місце події виїхали патрульні та співробітники карного розшуку.

Протягом години 23-річного молодика знайшли на одній із вулиць Святошинського району Києва. Для пошуку іншого у столиці була введена спеціальна поліцейська операція. Вже за пів години 26-річного керманича BMW правоохоронці зупинили на вулиці Ушакова.

Зазначається, що обох порушників доставили до Святошинського управління поліції для надання пояснень. Для подальших процесуальних дій порушників передали співробітникам Служби безпеки України.

"Поліція Києва вкотре нагадує про заборону фото та відеофіксації роботи ППО! Зберігайте інформаційну тишу, адже мовчання — надійний тил наших захисників!" — закликали правоохоронці.

Відзначимо, радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що чиновникам та блогерам заборонено публікувати інформацію про роботу ППО та наслідки атак Росії. Порушників чекає відповідальність.

Двоє чоловіків у Києві знімали на фото й відео роботу ППО
Фото: поліція Київської області

Нагадаємо, російська армія близько опівдня 29 травня завдала масованого ракетного удару по Києву. Це була вже 16 атака рашистів на столицю від початку травня. Відомо, що ворог випустив 11 балістичних та крилатих ракет, проте сили ППО не допустили влучання жодної них. Портал TrueUA зібрав усі факти про черговий акт тероризму росіян та його наслідки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.05.2023 16:26