Документальний фільм про евакуацію українських дітей-сиріт під час війни переміг на престижному міжнародному кінофестивалі у Швеції

02 КВІТНЯ 2024 10:12

Документальний фільм про проект "Save Generation UA" отримав перемогу на престижному міжнародному кінофестивалі у Швеції.

Luleå International Film Festival — це щомісячна та щорічна престижна кіноподія, яка проходить у Швеції вже шостий рік поспіль в місті Лулео, і збирає найкращі творіння кінематографії з усього світу. Мета кіноподії полягає в тому, щоб популяризувати та заохочувати короткометражні, повнометражні та документальні фільми з усього світу.

Фільм створений Благодійним Фондом Руслана Шостака, підкорив серця журі та глядачів, і здобув перше місце в номінації Best Short Documentary на Luleå International Film Festival.

"Save Generation UA" — це не лише фільм, а віддзеркалення найтепліших людських почуттів. Це історія про найбільшу евакуацію українських дітей-сиріт під час війни.

"Документальні фільми про дітей-сиріт в Україні не лише розкривають їхні історії, а й стають могутнім мегафоном, який привертає увагу міжнародного співтовариства до невідкладної потреби у захисті та підтримці таких дітей", — відзначила Директорка Благодійного Фонду Руслана Шостака Наталя Масло.

Проект "Save Generation UA" висловлює подяку організаторам Luleå International Film Festival та членам журі Джамшид Хан, Сімона Пуш, Тамара Сушко, Біргер-Нільссон за можливість показати наш фільм глядачам з усього світу, і поділитися нашою історією.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 02.04.2024 10:12