Фото: сайт УЄФА

Фінал Ліги чемпіонів "Манчестер Сіті" - "Інтер": де дивитися трансляцію і хто фаворит

У суботу, 10 червня, англійський "Манчестер Сіті" та італійський "Інтер" зіграють у фіналі Ліги чемпіонів 2022/23. Матч на "Олімпійському стадіоні" імені Ататюрка у Стамбулі почнеться о 22:00.

Про це повідомляє сайт УЄФА.

Фінальний матч Ліги чемпіонів "Манчестер Сіті" — "Інтер" судитиме польський арбітр Шимон Марциняк. Це перша зустріч в історії між цими командами.

Офіційним транслятором єврокубків на території України є медіасервіс MEGOGO, який і покаже поєдинок Манчестер Сіті — Інтер. Коментаторами матчу будуть Сергій Лук'яненко і Роман Бебех.

Фахівці William Hill та Bwin вважають однозначним фаворитом "Манчестер Сіті". На перемогу англійського клубу в основний час дають коефіцієнт 1,44 (загалом на перемогу в матчі — 1,22). На тріумф "Інтера" коефіцієнт 6,50 (4,33 — на те, що трофей здобудуть італійці)

Для "Інтера" це буде перший фінал Ліги чемпіонів з 2010 року. Італійці п'ять разів грали у фіналі найпрестижнішого євротурніру, три із яких виграли. "Ман Сіті" дістався фіналу лише одного разу — у 2021-му команда Хосепа Гвардіоли програла "Челсі".

Нагадаємо, аргентинський нападник Ліонель Мессі, який на початку червня покинув французький клуб "ПСЖ", оголосив, де продовжить свою футбольну кар'єру. Раніше ходили чутки, що він може повернутися до "Барселони".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 10.06.2023 20:35