Фото: Instagram Ліонеля Мессі

Не "Барселона": Мессі назвав клуб, де продовжить кар'єру

Аргентинський нападник Ліонель Мессі, який на початку червня покинув французький клуб "ПСЖ", оголосив, де продовжить свою футбольну кар'єру. Раніше ходили чутки, що він може повернутися до "Барселони".

Семиразовий володар "Золотого м'яча" у коментарі MD повідомив, що гратиме в американському клубі "Інтер" Маямі.

"Я не повертаюся до "Барселони", я переходжу до "Інтера" Маямі. Рішення підтверджено на 100%. Якби справа була в грошах, я б поїхав до Саудівської Аравії чи ще кудись. Правда полягає в тому, що моє остаточне рішення залежить від іншого, а не від заробітку", — додав Мессі.

Відомо, що одним з власників "Інтера" Маямі є легендарний екс-футболіст збірної Англії Девід Бекхем. Також за клуб виступає український захисник Сергій Кривцов.

Американський клуб вже анонсував трансфер Мессі у себе в Twitter.

Зазначимо, що у складі "ПСЖ" Мессі провів 75 матчів (в усіх турнірах), в яких відзначився 32 голами та 35 асистами. У складі команди Мессі двічі виграв чемпіонат Франції й один раз став володарем "Суперкубка" країни. У французький клуб він перейшов влітку 2021 року, коли став вільним агентом після відходу з "Барселони".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Мессі було кілька варіантів продовження кар'єри. Відомо, що "Інтер Маямі" зробив пропозицію Мессі, а також була можлива його оренда "Барселоною". ЗМІ також повідомляли про контракт футболіста з "Аль-Хілалем" з зарплатнею 500 мільйонів євро на рік.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 07.06.2023 23:55