Фото: АрміяІnform

Готуються тікати? Окупанти на лівобережжі Херсонщини вилучають плавзасоби у місцевих

Росіяни продовжують тероризувати населення окупованої частини Херсонської області. Вони систематично проводять обшуки у помешканнях людей та грабують їх.

Як йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу Збройних сил, російські загарбники вилучають човни та інші плавзасоби у місцевих на Херсонщині.

Вказується, що раніше такі дії вчинялися перед відходом з правобережної частини Херсонської області та для проведення диверсійних дій. 

Напередодні радник голови Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань повідомляв, що окупанти закривають міста на в'їзд та виїзд, а у Каховці та Новій Каховці розмістили військові підрозділи РФ, зокрема кулеметників. На його думку, можливі провокації й нові обстріли правого берега області. 

Також Хлань зазначав, що, за словами місцевих, 23 лютого в Генічеському районі Херсонської області зграя поліцейських-колаборантів щось "святкувала".

"Ті, яких завезли охороняти порядок понапивались, палили в небо з автоматів. Розважались. Кажуть, гуляли, як в останнє. А може так і є", — писав Хлань у Facebook.

Нагадаємо, 23 лютого російські загарбники обстріляли гуртожиток у Херсоні. Один зі снарядів влучив у стіну будівлі. У Херсонській ОВА зазначили, що саме ця будівля була домівкою для багатьох родин із дітьми.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.02.2023 06:59