Фото: ФК "Младость"

Луганська "Зоря" офіційно отримала нового тренера

Серб Ненад Лалатович призначений на посаду головного тренера луганської "Зорі". На цій посаді 45-річний фахівець змінить нідерландського наставника Патріка Ван Леувена, який напередодні очолив донецький "Шахтар". 

Про це повідомляє прес-служба луганського клубу. 

Деталі контракту Лалатовича з "Зорею" не розголошуються. За інформацією ЗМІ, у тренерський штаб нового коуча увійшов колишній футболіст та наставник "Інгульця" Младен Бартулович.

Попереднім місцем роботи Лалатовича був футбольний клуб "Младость", який виступає у вищому дивізіоні чемпіонату Сербії. Також він очолював сербські клуби "Црвена Звєзда", "Воєводіна", "Чукарічкі", "Раднічкі" та інші. Футбольний клуб "Воєводіна" Лалатович привів до перемоги в Кубку Сербії в 2020 році. 

Ненад Лалатович - новий тренер "Зорі"

Фото: ФК "Зоря"

Зазначимо, що Ненад Лалатович є вихованцем сербського клубу "Црвена Звєзда". З 2003 по 2005 рік він грав за донецький "Шахтар" і ставав чемпіоном і володарем Кубка України, а також вигравав Суперкубок країни.

Нагадаємо, донецький "Шахтар" офіційно призначив нового тренера. Контракт з нідерландським спеціалістом Патріком ван Леувеном розрахований до 30 червня 2025 року.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Спорт, 04.07.2023 13:59