Фото: Instagram "Шахтаря"

"Шахтар" звільнив головного тренера: хто стане наступником Йовичевича

У суботу, 1 липня, донецький "Шахтар" офіційно повідомив про припинення співпраці з головним тренером команди Ігорем Йовичевичем. Разом з хорватським спеціалістом команду покинув і його тренерський штаб.

Про це повідомляє Telegram-канал "Шахтаря".

Ігор Йовичевич очолював донецький клуб з липня 2022 року. Під його керівництвом команда перемогла у 24 матчах, 10 разів зіграла внічию та шість разів програла. Хорват разом з "Шахтарем" став чемпіоном України та дійшов до 1/8 фіналу Ліги Європи.

"Дякуємо Ігорю Йовичевичу та його асистентам за якісну роботу і високий професіоналізм, за красиві перемоги й незабутні емоції. Це був яскравий сезон, яким ви назавжди вписали свої імена в історію «Шахтаря». Окрема подяка за активну громадянську позицію в підтримці України та українців", — йдеться у повідомленні клубу.

Раніше повідомлялося, що президент клубу Рінат Ахметов остаточно затвердив кандидатуру Патріка ван Леувена.

Нагадаємо, основний воротар "Шахтаря" Анатолій Трубін може замінити голкіпера "Інтера" Андре Онана. Він є одним з п’яти кандидатів на трансфер в чемпіонат Італії.

Своєю чергою футбольний клуб "Динамо" анонсував повернення в команду півзахисника Андрія Ярмоленка. Про офіційне підписання контракту повідомлять вже незабаром.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 01.07.2023 17:29