ДТП на Чернігівщині: Джерело: Нацполіція у Чернігівській області

На Чернігівщині автівка зіткнулася з трактором: одна людина загинула

У понеділок, 13 листопада, зранку за селом Снов'янка Чернігівського району зіштовхнулися автомобіль Mitsubishi Pajero і трактор, у причеп якого вдарився Volkswagen Caddy. Внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одна — зазнала травм.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Чернігівської області. За попередньою інформацією, водій автомобіля Mitsubishi Pajero, рухаючись автотрасою від Чернігова у бік Мени не вибрав безпечної швидкості руху та зіткнувся з попутним трактором із причепом. Одразу після цього у причіп трактора, що зупинився, вдарився також автомобіль Volkswagen Caddy.

"Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди пасажир Mitsubishi Pajero загинув, а водій зазнав травм", — йдеться в повідомленні.

Правоохоронці відкрили провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до восьми років із позбавленням права кермувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого. Триває досудове розслідування.

ДТП на Чернігівщині

ДТП на Чернігівщині. Джерело: сектор комунікації поліції Чернігівської області

Нагадаємо, що 12 листопада сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода на Вінниччині. Внаслідок аварії одна людина загинула, також постраждали п'ятеро людей, з яких три дитини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 13.11.2023 12:59