Фото: Вікіпедія

На Херсонщині несподівано змінили тривалість комендантської години

У Херсонській області змінили тривалість комендантської години. Тепер обмеження на пересування для громадян триватимуть з 20:00 до 06:00. 

Про це повідомляє Херсонська ОВА. За офіційною інформацією, нова комендантська година почне діяти вже з 18 вересня. Відповідне рішення ухвалили на нещодавній Раді оборони області. До цього обмеження тривали щодня з 21:00 до 05:00.

"Відсьогодні на звільненій Херсонщині комендантська година триватиме з 20:00 до 6:00. У цей час пересуватися та знаходитися на вулицях населених пунктів суворо заборонено", — йдеться в повідомленні.

Зміни у комендантській годині на Херсонщині

Інфографіка: Херсонська ОВА

Зазначимо, що навіть після деокупації Херсон та область щодня страждає від російських обстрілів по цивільній інфраструктурі та житлових будинках.

У понеділок, 11 вересня, російські війська обстріляли амбулаторію на Херсонщині. Поцілили в будівлю медичної амбулаторії. Мінно-вибухові травми отримала фельдшер амбулаторії — жінка 33 років і пацієнтка 63 років.

У суботу, 9 вересня, Росія обстріляла селище Сонячне на Херсонщині. Загинув мирний 48-річний чоловік.

8 вересня на деокупованій території Херсонщини на російській міні підірвалися троє вибухотехніків. Один зі саперів у важкому стані, його прооперували. Це сапери організації The HALO Trust, яка займається гуманітарним розмінуванням області.

Також 7 вересня російські окупанти обстріляли село Одрадокамʼянка Херсонської області. Постраждали троє місцевих мешканців. 20 хвилин потому рашисти знову атакували село. Цього разу вибуховий предмет скинули з безпілотника. Травми середнього ступеня важкості отримали двоє чоловіків — 58 і 46 років. Їх забрали в лікарню.

Нагадаємо, у ніч на четвер, 14 вересня, російські окупанти обстріляли село Новодмитрівка Білозерської громади Херсонської області. Влучили в будинок, загинув 6-річний хлопчик, поранений його 13-річний брат і ще троє дорослих.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.09.2023 19:59