Фото: poltava.to

На Київщині рибалки провалились під лід: тривають пошуки

У неділю, 19 лютого, четверо рибалок провалилися під лід у Київській області. Інцидент трапився на водоймі в селі Іванівка Узинської територіальної громади.

Про це повідомляє ДСНС.

Наразі трьох рибалок вже вдалося врятувати, проте пошуки четвертого ще тривають.

ДСНС зазначає, що у неділю о 15:07 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про те, що на водоймі в селі Іванівка Узинської територіальної громади троє людей провалилися під кригу.

По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили, що двоє рибалок на середині ставу провалилися під лід, а двоє небайдужих чоловіків кинулись їм на допомогу, в результаті чого під кригою опинилися всі четверо.

Одного з чоловіків ще до прибуття пожежно-рятувального підрозділу витягнули працівники Національної поліції, які були на місці події.

"За допомогою човна та рятувальної мотузки рятувальники дістали з води ще двох чоловіків, всіх потерпілих передали медикам для надання медичної допомоги", — заявили в ДСНС.

Наразі інформація щодо останнього учасника події встановлюється, тривають пошукові дії.

Нагадаємо, в українських Карпатах у неділю, 19 лютого, випав майже двометровий шар снігу. В горах зберігаються складні погодні умови.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 19.02.2023 21:08