На кордоні затримали п’яних чоловіків, які проривалися на автівці з Молдови

07 КВІТНЯ 2019 11:03

Прикордонники Подільського загону затримали трьох чоловіків, які на автомобілі ВАЗ незаконно перетнули кордон поза пунктом пропуску.

На сайті Держприкордонслужби зазначається, що прикордонний наряд спостерігав як до лінії кордону зі сторони Молдови під’їхав автомобіль, з якого вийшли три особи та почали швидко засипати інженерний рів.

«Після цього невідомі спробували на транспортному засобі незаконно потрапити на територію України. До місця події одразу ж висунулась група реагування прикордонників від відділення інспекторів «Великокомарівка». Помітивши правоохоронців молодики покинули автівку та вдалися до втечі. Але тікати їм довелося недовго. Усіх трьох порушників та автомобіль прикордонники затримали поблизу кордону», – йдеться у повідомлені.

Виявилося, що молодики були напідпитку та, не маючи жодних документів, вирішили таким чином потрапити  на територію України, щоб продовжити розваги. Порушники, з яких один, зі слів, українець та двоє громадяни сусідньої Молдови, доставлені до прикордонного підрозділу для встановлення осіб і притягнення до відповідальності. А от з транспортним засобом молдовської реєстрації чоловікам доведеться розпрощатися назавжди, адже його правоохоронці вилучили встановленим порядком.

Події, 07.04.2019 11:03