Фото: Національна поліція

На Львівщині водій збив 13-річну дівчинку та втік з місця ДТП

У Львівській області поліцейські розшукують водія, який скоїв наїзд на 13-річну дівчинку та втік з місця події.

Про це повідомила прес-служба поліції Львівської області.

За інформацією слідства, дорожньо-транспортна пригода сталася 12 квітня, близько 21:30, у селі Стенятин Червоноградського району.

Правоохоронці встановили, що невідомий водій невстановленого автомобіля здійснив наїзд на 13-річну місцеву мешканку та поїхав з місця події. Внаслідок ДТП дитина отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження через порушення правил безпеки дорожнього руху. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, — до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

"Проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів, правоохоронці встановлюють особу водія, який скоїв ДТП, та місце знаходження автомобіля... Усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе встановити обставини ДТП, прохання повідомити на оперативну лінію 102 або у найближчий підрозділ поліції", — наголосили правоохоронці.

Нагадаємо, у Львові дев’ятирічна дівчинка їхала містом за кермом автомобіля. Поруч із нею сидів тато, який знімав кермування доньки та дуже пишався нею. Даним інцидентом зайнялася поліція.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 13.04.2024 10:30