Дев'ятирічна дівчина за кермом у Львові. Скріншот із відео

"Татова доця": львів'янин посадив за кермо дев'ятирічну доньку, тепер його розшукує поліція

У Львові дев’ятирічна дівчинка їхала містом за кермом автомобіля. Поруч із нею сидів тато, який знімав кермування доньки та дуже пишався нею.

Відповідне відео активно поширюють у соціальних мережах. Чоловік на пасажирському сидінні хизується тим, як за кермом їде його донька. При цьому батько та його донька не пристебнуті ременями безпеки.

"Так, пацани, треба жити, щоб я сидів спокійно збоку, собака з боку спокійно сиділа, і доця мене в дев’ять років везла додому. Оце рівень", — каже чоловік на відео.

Також він дає дівчинці поради, як краще їхати.

"Їдь у своєму ряді. Не зупиняйся. Все-все. Молодець. Вирівнюйся, щоб тебе ніхто не обганяв. Молодець. Татова доця", — не стримує емоцій чоловік на відео.

У патрульній поліції Львівської області повідомили Zaxid.net, що встановлюють особу чоловіка, щоби притягнути його до адміністративної відповідальності.

"З метою реагування на адміністративне правопорушення, управлінням патрульної поліції у Львівській області вживаються заходи щодо встановлення особи, для подальшого складання адміністративних матеріалів", — зазначили патрульні поліцейські.

Нагадаємо, що в січні сталася дорожньо-транспортна пригода в Подільському районі Одеської області. Жінка сіла за кермо автівки в нетверезому стані — це призвело до аварії на дорозі, в наслідок якої двоє пасажирів авто отримали травми.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 12.04.2024 22:17