Фото: Національна поліція

"Під мухою" сіла за кермо й з’їхала у кювет: на Одещині горе-водійка скоїла ДТП

Пізно ввечері у неділю, 28 січня, сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) в Подільському районі Одеської області. Жінка сіла за кермо автівки в нетверезому стані це призвело до аварії на дорозі, в наслідок якої двоє пасажирів авто отримали травми.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Одеської області.

Зазначається, що ДТП сталася близько 23 години на автодорозі між населеними пунктами Дібровка та Зелений Кут Куяльницької ОТГ.

Поліцейські попередньо встановили, що жінка, яка була за кермом автомобіля "Mitsubishi Lanсer", не впоралася з керуванням, з'їхала з проїзної частини дороги в кювет, де сталося перекидання транспортного засобу. Унаслідок аварії травмувалися двоє знайомих чоловіків водійки. У лікарні їм діагностували забої голови та руки й переломи ключиці. 

У салоні автомобіля були ще сімнадцятирічна знайома та півторарічна дитина кермувальниці. Вони дивом не постраждали. Перевірка водійки на стан сп'яніння показала, що та нетвереза.

 дтп на одещині за участі жінки в нетверезому стані

Фото: Національна поліція

В рамках провадження поліцейські помістили транспортний засіб на арештмайданчик та призначили судові експертизи. Слідство триває, встановлюються повні обставини події.

Нагадаємо, 6 січня на дорозі біля села Пасіки-Зубрицькі поблизу Львова відбулося зіткнення автомобілів. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинула 21-річна дівчина. Ще п'ятьох постраждалих доставили в реанімацію. Серед них — тринадцятирічний хлопчик.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Події, 30.01.2024 09:52