Наслідки ДТП поблизу Львова. Джерело: поліція Львівської області

На Львівщині моторошна ДТП забрала життя 21-річної дівчини, п’ять людей потрапили в реанімацію

У суботу, 6 січня, на дорозі біля села Пасіки-Зубрицькі поблизу Львова відбулося зіткнення автомобілів. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинула 21-річна дівчина. Ще п'ятьох постраждалих доставили в реанімацію. Серед них — 13-річний хлопчик.

Про це повідомила прес-служба поліції Львівської області.

За попередніми даними, під час аварії на трасі "Київ — Чоп" 30-річний водій Skoda Fabia не впорався з кермуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з іншим автомобілем Skoda Fabia. За кермом машини перебувала 21-річна мешканка Львівського району.

"Водійка автомобіля загинула на місці події, а її пасажири — 22-річна львів’янка та двоє мешканців району — 23-річний чоловік і 42-річна жінка — отримали травми, їх доставили в реанімацію. Водій іншого авто та його пасажир — 13-річний мешканець Львівського району — теж отримали тілесні ушкодження та теж потрапили в реанімацію", — йдеться у повідомленні.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху. Винуватцю ДТП загрожує до восьми років ув'язнення з позбавленням водійських прав на строк до трьох років. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Триває досудове розслідування. Слідчі встановлюють обставини, за яких трапилась аварія.

Нагадаємо, що в Києві 4 січня на нерегульованому пішохідному переході у Подільському районі водій автомобіля "Хюндай" збив жінку та втік. Невдовзі правопорушника затримали. Поліцейські виявили, що водій перебував напідпитку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 07.01.2024 20:05