Фото: Поліція Києва

У Києві п'яний водій збив жінку на переході й втік: з'явилися фото з місця ДТП

У Києві в четвер, 4 січня, на нерегульованому пішохідному переході у Подільському районі водій автомобіля "Хюндай" збив жінку та втік. Невдовзі правопорушника затримали й виявили, що водій перебував напідпитку.

Про це повідомляє поліція Києва у Telegram-каналі.

Зазначається, що виклик на спецлінію "102" надійшов вчора увечері від перехожих. Вони повідомили про те, що на нерегульованому пішохідному переході на проспекті Правди водій автомобіля "Хюндай" збив жінку та втік з місця пригоди. Потерпілу, 1986 року народження, госпіталізували до медичного закладу, а на розшук зловмисника були орієнтовані всі наряди поліції.

Невдовзі, за орієнтуванням, співробітники патрульної поліції розшукали транспортний засіб та зупинили його. Виявилось, що 36-річний керманич перебував в стані алкогольного сп’яніння — прилад "Драгер" показав 2,24 проміле. 

Слідчі затримали фігуранта в порядку статті 208 КПК України, санкція якої  передбачає до трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

 

Фото: Поліція Києва

Нагадаємо, в Івано-Франківській області мешканець Коломиї збив на смерть пішохода — 30-річного мешканця села Рожнів Косівського району. Правопорушник намагався приховати сліди та втік з місця пригоди. Поліцейські Прикарпаття встановили та затримали вбивцю, свою вину він визнав.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 05.01.2024 10:29