ДТП у Луганську. Джерело: Telegram-канал Дениса Казанського

В окупованому Луганську загарбники переїхали людину на пішохідному переході

Жахлива дорожньо-транспортна пригода сталася в неділю, 17 грудня, в окупованому Луганську. Російські окупанти знову переїхали людину на пішохідному переході.

Про це повідомив журналіст Денис Казанський у своєму Telegram-каналі, оприлюднивши відповідне фото.

"У Луганську російські окупанти знову задавили людину на пішохідному переході", — підписав він його.

На фото видно, що біля тіла скупчилися шестеро окупантів у військовій формі.

На окупованих територіях України такі випадки за участю російських загарбників стаються часто. Зокрема, у вересні в Луганську військова вантажівка окупантів збила жінку на пішохідному переході. Після аварії тіло жінки тривалий час лежало на дорозі — водії автомобілів і перехожі не поспішали надати першу домедичну допомогу, або викликати швидку допомогу.

Окрім того, співробітники "слідчого управління" Росії проводять рейди по навчальних закладах тимчасово окупованих територій. Зокрема, рашисти серед підлітків шукають інформаторів. Під час так званих профілактичних бесід студентам пропонують здавати "нелояльних", на їх думку, знайомих, а також погрожують щодо них самих, тобто вчиняють психологічний тиск. Підліткам розповідають про кримінальні статті щодо них й попереджають щодо "наслідків".

Нагадаємо, що 8 листопада в тимчасово окупованому Луганську "трагічно загинув" черговий колаборант. Цього разу квитки на "концерт Кобзона" отримав відомий зрадник, "депутат народної ради ЛНР" і колишній начальник "народної міліції" Михайло Філіпоненко. Його син у коментарі пропагандистським ресурсам розповідав, що в автомобілі "депутата" спрацював вибуховий пристрій, внаслідок чого той "отримав поранення, несумісні з життям".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.12.2023 11:36