Автівка, яка здійснила смертельне зіткнення. Джерело: поліція Івано-Франківської області

Збив на смерть, вивіз у багажнику, викинув на узбіччя: на Франківщині сталася моторошна ДТП

В Івано-Франківській області мешканець Коломиї збив на смерть пішохода та намагався приховати сліди. Поліцейські Прикарпаття встановили та затримали вбивцю.

Про це повідомила прес-служба поліції Івано-Франківської області.

"На лінію "102" 18 грудня надійшло повідомлення від перехожого, що на об’їзній дорозі в Коломиї виявлено тіло невстановленої особи. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження", — йдеться в повідомленні.

У поліції додали, що на тілі чоловіка виявили тілесні ушкодження, характерні для наїзду автомобіля. Правоохоронці уже за декілька годин встановили, що загиблий — 30-річний мешканець села Рожнів Косівського району, а надалі з’ясували й обставили його загибелі.

"Близько 5:00 ранку мешканець Коломиї, керуючи автомобілем Citroen Berlingo, наїхав на чоловіка в Заболотові. Водій із місця події спершу втік. Він поїхав додому, де змінив автомобіль на Citroen С3, яким повернувся на місце події, завантажив тіло загиблого у багажне відділення та відвіз на об’їзну дорогу Коломиї, там залишив його на узбіччі. Правоохоронці простежили маршрут руху водія та невдовзі виявили його за місцем проживання. Під час огляду місця події вилучено автомобілі Citroen Berlingo та Citroen С3 зі слідами речовини бурого кольору", — розповіли поліцейські.

Вони зазначили, що свою провину визнав. Правоохоронці затримали його, невдовзі оголосять підозри за статтями "Порушення правил безпеки дорожнього руху" та "Залишення в небезпеці" Кримінального кодексу України. Суд має обрати запобіжний захід.

Нагадаємо, що на початку грудня біля села Новопавлівка Ізюмського району Харківської області зіткнулися одразу три автомобілі: легковик, мікроавтобус і вантажівка. Внаслідок ДТП загинуло шість людей, іще п’ять отримали травми.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.12.2023 14:19