Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

На Львівщині у ДТП загинули співробітники Держспецслужби транспорту

У Львівській області 16 грудня сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, яка забрала життя співробітників Державної спеціальної служби транспорту. 

Про це повідомила прес-служба відомства. Аварія трапилася вдень, коли посадовці перебували у відрядженні.

"16 грудня близько 14:30 під час робочого відрядження на Львівщині внаслідок ДТП загинув заступник голови адміністрації Держспецтранслужби полковник Жигунов Віктор Михайлович, підполковник Кравець Василь Вікторович, солдат Сологуб Дмитро Григорович та громадянка Дубровська Наталія Іванівна", — зазначили у ДССТ. 

Віктор Жигунов

Полковник Жигунов. Фото: Держспецслужба транспорту

За даними видання ZAXID.NET, яке посилається на правоохоронні органи, аварія сталася на трасі Київ-Чоп у селі Сможе. Там зіткнулися вантажівка Volvo та легковик Ford Focus на військових номерах. Четверо людей померли ще до приїзду "швидкої".

Зазначимо, що Державна спеціальна служба транспорту є спеціалізованим військовим формуванням у системі Міністерства оборони України. ДССТ призначена для забезпечення стійкого функціонування транспорту в мирний час та в особливий період.

Нагадаємо, 19 листопада на Миколаївщині трапилася смертельна дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула місцева журналістка Олена Левицька та її чоловік. Їхня автівка зіткнулася із військовим транспортним засобом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 17.12.2023 01:47