Наслідки обстрілів Середини-Буди на Сумщині. Джерело: прокуратура Сумщини

На Сумщині внаслідок обстрілів загинули дві жінки та семирічна дівчинка (фото)

У вівторок, 28 листопада, окупанти вкотре з артилерії обстріляли цивільну інфраструктуру. Є поранені та загиблі, серед них — дитина.

Про це повідомила прокуратура Сумщини.

"За процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури триває досудове розслідування за фактом порушення законів і звичаїв війни, поєднане з умисним убивством", — йдеться в повідомленні.

Слідство встановило, що 28 листопада близько 12:30, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, ворог із реактивних систем залпового вогню обстріляв цивільну інфраструктуру Середини-Буди Сумської області.

"Унаслідок атаки окупантів зруйновано щонайменше п’ять приватних будинків, з-під завалів дістали тіла двох загиблих жінок і двох поранених чоловіків. Також у власному авто поранення отримали цивільний чоловік та його семирічна падчерка. Згодом дівчинка померла в лікарні", — розповіли подробиці в прокуратурі Сумщини.

Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілів. Досудове розслідування здійснюють слідчі управління Служби безпеки України в Сумській області.

Нагадаємо, що також сьогодні російські окупанти з артилерії поцілили по п'ятиповерховому будинку. Один чоловік загинув, двоє жінок поранено. Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко у своєму Telegram опублікував фото понівеченої квартири в Нікополі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.11.2023 16:36