Фото: Віталій Глагола\Telegram

На Закарпатті 20-річна дівчина наїхала на групу підлітків: двох дітей госпіталізували

На Закарпатті 20-річна дівчина, виїжджаючи із заправки, наїхала на групу підлітків, які йшли по узбіччю. Двох дівчат госпіталізовано.

Про це повідомив журналіст Віталій Глагола. За його словами, винуватицею ДТП є дочка місцевого паталогоанатома Софія Данча.

"У Рахові 20-річна дочка місцевого паталогоанатома, Софія Данча, виїжджаючи із заправки, наїхала на групу підлітків, що йшли по узбіччю. Двоє дівчат, Богдана Дренкалюк та Яна Бран, були госпіталізовані. За моєю інформацією, у однієї з дівчат діагностовано перелом хребта", — розповів журналіст.

Глагола зазначив, що за фактом аварії відкрито кримінальне провадження. Однак, як додав журналіст, дівчина може уникнути покарання, адже її батько намагається "все порішати" та закрити справу.

Нагадаємо, у Львові внаслідок наїзду маршрутки 19 червня загинув малолітній велосипедист. Дитина померла в реанімації, куди її доставили у вкрай важкому стані з численними травмами — політравмою, внутрішніми кровотечами, розривами легенів і внутрішніх органів. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 23.06.2024 09:46